TÝŽDENNÉ MENU

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 5,10 €,

HLAVNÉ JEDLO BEZ POLIEVKY = 4,30 €

 

Pondelok 23.01.2023

Polievka: 0,33 l Hrášková krémová, krutóny (1,7)

Menu I.: 120 g Španielsky vtáčik, 160 g ryža

Menu II.: 300 g Granatiersky pochod

 

Utorok 24.01.2023

Polievka: 0,33 l Polievka zo zelenej fazuľky, chlieb (1,7)

Menu I.: 120 g Živánka na pekáči, 200 g varené zemiaky, 20 g uhorka

Menu II.: 250 g Ryžový nákyp (1,3,7)

 

Streda 25.01.2023

Polievka: 0,33 l Zeleninová s haluškami (1,3,7,9)

Menu I.: 120 g Bravčové prírodné na šampiňónoch, 200 g tarhoňa (1,3,7)

Menu II.: 120 g Kuracia pečienka s jablkami, 160 g hrozienková ryža, 50 g kompót

 

Štvrtok 26.01.2023

Polievka: 0,33 l Polievka z bielej fazuľky s lečom, chlieb (1)

Menu I.: 120 g Bravčový stroganov, 160 g zemiakové placky (1,3,7)

Menu II.: 120 g Pečená klobása, 250 g hrachová kaša, chlieb (1,7)

 

Piatok 27.01.2023

Polievka: 0,33 l Bravčový vývar, cestovina (1,3,9) 

Menu I.: 120 g Bravčové guľky v paradajkovej omáčke, 160 g parená knedľa (1,3)

Menu II.: 300 g Zeleninové rizoto (1,3,7)

 

Pondelok 30.01.2023

Polievka: 0,33 l Šampiňónová krémová, pečivo (1,7)

Menu I.: 120 g Kurací rezeň v parížskom cestíčku, 80 g ryža, 80 g hranolky, obloha (1,3,7)

Menu II.: 120 g Bravčová pečeň, 160 g ryža, 50 g šalát (1)

 

Utorok 31.01.2023

Polievka: 0,33 l Paradajková s cestovinou a syrom (1,7)

Menu I.: 120 g Bravčový plátok, 200 g bryndzové halušky (1,7)

Menu II.: 250 g Makovo-lekvárové pečené buchty (1,3,7)

 
 
Menu II.: 300 g Taliansky šalát s kuracím mäskom (1,7)
 
STREDA 24.03.2021:
Polievka: 0,33 l Fazuľová s kyslou kapustou, chlieb (1,7)
Menu I.: 120 g Grilovaný losos s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 80 g krokety,
 
obloha (1,4,7)
 
Menu II.: 300 g Jablková žemľovka s jahodovým krémom (1,3,7)
 
ŠTVRTOK 25.03. 20201:
Polievka: 0,33 l Paradajková (1,3,7)
Menu I.: 120 g Bravčové na poľovnícky spôsob, 160 g parená knedľa (1,7)
Menu II.: 300 g Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom, 50 g šalát (1,3,7)
 
PIATOK 26.03.2021:
Polievka: 0,33 l Slepačí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
Menu I.: 220 g Kuracie stehno pečené na zemiakoch a kyslej kapuste (1,7)
Menu II.: 120 g Bravčová sekaná plnená vajcom, 250 g šošovicový prívarok, chlieb
 
(1,3,7)

                                                                  ZO STRAVNÝCH  LÍSTKOV NEVYDÁVAME!

**Váha mäsa je uvedená v surovom stave**
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)