Týždenné menu

DENNÉ MENU: POLIEVKA + HLAVNÉ JEDLO = 3,80 €

 
PONDELOK 06. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Brokolicová 
Menu I.: 100 g Kuracie so šampiňónovou omáčkou, 80 g ryža, 80 g hranolky, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Bryndzové halušky
 
UTOROK 07. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Hŕstková so zeleninou
Menu I.: 100 g Bravčové pečené s pomarančovo-vínovou omáčkou, 200 g slovenská ryža, 70 g kompót
Menu II.: 250 g Držky na paprike, 160 g knedle
 
STREDA 08. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Kelová s mäsom
Menu I.: 100 g Bravčové na rozmaríne s hráškom, 200 g zemiaková kaša, 50 g šalát
Menu II.: 300 g Palacinky s džemom a čokoládou
 
ŠTVRTOK 09. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Zeleninová s mrvenicou
Menu I.: 120 g Segedínsky guláš, 160 g knedle
Menu II.: 300 g Lasagne s hovädzím mäsom, 50 g šalát 
 
PIATOK 10. 06. 2016:
Polievka: 0,33 l Šošovicová na kyslo
Menu I.: 100 g Španielsky vtáčik z bravčového mäsa, 160 g ryža, 50 g šalát
Menu II.: 100 g Pečené hoky (ryba) s cibuľkou, 200 g varené zemiaky, dusená zelenina na masle

PONDELOK 28.09.2020:

Polievka:     0,33 l Šošovicová na kyslo, chlieb (1,7)

Menu I.:      120 g Hydinovo-syrové nugetky, 200 g zemiaková kaša, obloha (1,3,7)

Menu II.:     300 g Zapekaná cestovina s údeným mäsom a brokolicou, šalát (1,3,7)

UTOROK 29.09.2020:

Polievka:     0,33 l Paradajková so zeleninou a ryžou (1,9)

Menu I.:      120 g Bravčový rezeň v zemiakovo-kapustovom cestíčku, 200 g varené zemiaky (1,3,7)

Menu II.:    300 g Kuracie rizoto, 50 g šalát (9)

STREDA 30.09.2020:

Polievka:     0,33 l Sedliacka gulášová, chlieb (1)

Menu I.:      120 g Bravčová panenka v slaninke, 80 g dusená ryža, 80 g opekané zemiaky, obloha (1)

Menu II.:     300 g Jablková žemľovka s tvarohom (1,3,7)

ŠTVRTOK 01.10.2020:

Polievka:     0,33 l Hubová, chlieb (1)

Menu I.:      120 g Bravčové dusené (paradajková alebo kôprová omáčka), 160 g parená knedľa (1,7)

Menu II.:     150 g Vyprážaný kelový list plnený šunkou a syrom, 200 g zemiaková kaša, obloha (1,3,7)

PIATOK 02.10. 2020:

Polievka:     0,33 l Hovädzí vývar s vaječnou sadlinou (1,3,7)

Menu I.:      120 g Prírodné rybie filé s citrónovou omáčkou, 80 g dusená ryža, 8 g hranolky (1,4,7)

Menu II.:     120 g Marinovaný bravčový plátok, 200 g zelerový šalát (1,3,7,9)

 

ZO STRAVNÝCH LÍSTKOV NEVYDÁVAME

 
ALERGÉNY: 1. obilniny obsahujúce glutén (pšenica, raž, jačmeň, kamut a odrody z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. podzemnica olejná a výrobky z podzemnice olejnej, 6. sója a výrobky zo sóje, 7. mlieko a výrobky z mlieka vrátane laktózy, 8. orechy, mandle, lieskové, vlašské orechy, kešu a výrobky z orechov, 9. zeler a výrobky zo zeleru, 10. horčica a výrobky z horčice,  11. sezamové semená a výrobky zo sézamových semien, 12. oxid siričitý a síričitany o koncentrácii viac ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrenej ako oxid síričitý (SO2)

 

Aktuality

11.05.2013 10:42
Páčilo sa Vám u nás, alebo máte naopak pripomienky k našim službám? Neváhajte a na p íšte...

Kontakt

Vináreň Dobšiná Zimná 173
049 25 Dobšiná
+421 58/7942 070, +421 949 609 409 fuskovaz@gmail.com